UseLess

Hiilijalanjälkilaskentaa tutkimusryhmän asiantuntemuksella.

Referenssit

UseLess yhdistää pienen yrityksen ketteryyden tutkimusryhmän asiantuntemukseen. Hiilijalanjälkilaskentamme suunnitellaan ja dokumentoidaan aina parhaiden tieteellisten käytäntöjen ja viimeisimpien standardien mukaisesti. Lue lisää palveluistamme täältä

Vahva edustuksemme akateemisessa maailmassa takaa, että menetelmämme ovat luotettavia ja ajan tasalla. Lue lisää ja katso listaus UseLess Company Oy:n perustajaosakkaiden tieteellisistä julkaisuista täällä

Jet-Steel Oy, 2020

Jet-Steel Oy valmistaa tuotteita, jotka liittyvät usein kosteiden ilmamassojen liikuttamiseen, lämmöntalteenottoon ja veden poistoon prosessista. Tuotteet valmistetaan aina asiakkaan piirustusten, vaatimusten ja reunaehtojen mukaan. Laskimme yrityksen hiilijalanjäljen GHG Protocol Scope 3- standardin mukaisesti. 

Alvar Pet Oy, 2020

Alvarin missio on minimoida koirien hiilitassunjälki – koska koiran omistamisen ei pitäisi olla valinta ilmastoa vastaan. Laskimme Alvar Petin neljän ensimmäisen koiranruokatuotteen hiilijalanjäljen Product Environmental Footprint Category Rules (PEFCRs) Prepared Pet Food for Cats and Dogs – standardin mukaisesti. 

Mistä elämisen hiilijalanjälki koostuu, ja miten iso se on, kun kuluttaa vain kohtuullisen minimin verran? Toteutimme Takuusätiön ja Marttaliiton Rahat riittää -hankkeelle hiilijalanjälkilaskurin, jonka avulla voidaan karkealla tasolla laskea kohtuullisen minimikulutuksen hiilijalanjälki elämän eri osa-alueilla.

everfells hiilijalanjälkilaskuri

UseLess Company rakensi suomalaiselle Everfells-palvelulle työkalun lomamatkojen kasvihuonekaasupäästöjen laskemista sekä päästökompensointia varten. Everfellstekee erilaisten luontoelämysten toteuttamisesta helppoa ja sen visiona on mahdollistaa matkailua joka vähentää kasvihuonekaasuja ilmakehästä.