UseLess

Hiilijalanjälkilaskentaa tutkimusryhmän asiantuntemuksella.

Yhä useammat kuluttajat ovat kiinnostuneita ilmastonmuutoksesta ja haluavat tietää jokapäiväisen kulutuksensa hiilijalanjäljen ja ympäristövaikutukset. Moni haluaa myös hyvittää osan kulutuksensa hiilijalanjäljestä. Hiilijalanjälkilaskenta on tehokas ja moneen tarkoitukseen soveltuva työkalu: sen avulla yrityksen resurssit voidaan kohdistaa oikeisiin toimintoihin kestävämmän liiketoiminnan edistämiseksi.

UseLess on hiilijalanjälkilaskentaan erikoistunut elinkaariarvioinnin asiantuntija. Noudatamme alan parhaita standardeja ja viimeisintä tutkittua tietoa ja autamme yrityksiä ymmärtämään ilmastovaikutuksiaan. Laskemme tuotteiden ja yritysten hiilijalanjälkiä päästökompensaatiota, sisäistä kehitystä tai asiakasviestintää varten. Oli tavoitteenasi sitten spesifin tuotteen tai koko yrityksen kattava hiilijalanjälkilaskenta, me osaamme auttaa!

Ihmiset ja asiantuntemus

UseLess yhdistää pienen yrityksen ketteryyden tutkimusryhmän asiantuntemukseen. Meidän toteuttamamme hiilijalanjälkilaskenta suunnitellaan ja dokumentoidaan aina parhaiden tieteellisten käytäntöjen ja viimeisimpien standardien mukaisesti. Vahva edustuksemme akateemisessa maailmassa takaa, että menetelmämme ovat luotettavia ja ajan tasalla. Tiimillämme on yhteensä yli 20 vuoden kokemus lukuisista LCA-hankkeista eri toimialoilla, kuten energia ja liikkuminen, asuminen, ruoantuotanto ja valmistava teollisuus. 

Ville Uusitalo Useless Company

Ville Uusitalo

Vanhempi asiantuntija
Assistant Professor

Anna Claudelin Useless Company

Anna Claudelin

Vanhempi asiantuntija
M.Sc. (Tech)

Maija Leino CEO Useless Company

Maija Leino, CEO

Vanhempi asiantuntija
M.Sc. (Tech)

Paavo Tertsunen Useless Company

Paavo Tertsunen

Asiakkuuspäällikkö
M.Sc. (Tech)

Mitä asiakkaamme sanovat?

We had a pleasure to have UseLess team calculating life cycle assessments for standard minimum budgets. We were very delighted how detailed the assessments were and how well the team answered to all our questions and requirements. The UseLess experts are very supportive. In addition to calculations they gave us good insights how to communicate the information about the assessments. I would warmly recommend UseLess to anyone who is looking for professionals who are truly engaged in creating a better future.

Takuusäätiö

Working with Useless was smooth from start to finish. Their expertise in carbon footprint and life cycle assessment was clear, and the team was very responsive and flexible. We asked for a few iterations to meet our specific needs, and they did everything quickly – no question or tweak was too small for them to take into account. In the end, we received a carbon footprint calculator that is backed by the latest research and has a great level of detail.

Everfells

hiilijalanjälkilaskenta:
Palvelut ja hinnasto

TUOTTEEN
HIILIJALANJÄLKI

LÄHTÖHINTA

€ 4 999 

+ ALV

Tuotteen hiilijalanjälki sisältää hiilijalanjäljen laskemisen yrityksen omilla prosessitiedoilla laskettuna. Laskenta sisältää yritykselle relevantit päästövähennystoimet ja kattavan dokumentaation laskennasta, käytetyn tiedon laadusta ja siihen liittyvistä epävarmuuksista. 

Laskennan käyttötarkoitus voi olla esimerkiksi tuotekehitys, viestintä, päästövähennystoimet, tai päästökompensaatio. Laskentaa voidaan hyödyntää muun muassa parempien raaka-aine- ja materiaalivalintojen tekemisen yhteydessä. 

Tulokset voidaan toimittaa laskurimuodossa.   

 

YRITYKSEN
HIILIJALANJÄLKI

LÄHTÖHINTA

€ 9 999 

+ ALV

Laskenta sisältää yrityksen tai organisaation hiilijalanjäljen viimeisen kokonaisen vuoden ajalta. Tarkastelu sisältää relevantit päästövähennystoimet ja kattavan dokumentaation laskennasta, käytetyn tiedon laadusta ja siihen liittyvistä epävarmuuksista.   

Laskennan käyttötarkoitus voi olla esimerkiksi sisäinen kehitys, viestintä, päästövähennystoimet, päästökompensaatio, ISO 14001 tai muu yrityksen ympäristövastuullisuutta edistävä työ. Laskentaa voidaan hyödyntää päästöjen seurantaan muiden strategisten tavoitteiden ohella. Muut ja tarkemmin rajatut palvelumme hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää! Aiemmista asiakastarinoistamme voit lukea lisää blogistamme ja referenssisivulta. Mahdolliset seminaari- ja tapahtuma-aiheiset yhteydenotot: press(at)useless.fi

Ota yhteyttä!