Referenssit

Maria01 Logo

Maria01, 2020

Maria01 on startupien voittoa tavoittelematon työtila ja yhteisö. UseLess laski Maria01:n hiilijalanjäljen ja tunnisti yhteisölle tehokkaimpia vähennystoimenpiteitä. Lue lisää Maria01:n ympäristövastuullisuustoimista täältä

Clevera osuuskunnan logo

Osuuskunta Clevera, 2020

Osuuskunta Clevera toimii Tiimiakatemian tiloissa Jyväskylässä. Tiimiakatemia on Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrittäjyyden huippuyksikkö – tulevaisuuden tekijöiden ja johtajien kasvua valmentava oppilaitos. Autoimme Osuuskunta Cleveraa asumisen päästöihin liittyvässä projektissa. 

Jet-steelin logo

Jet-Steel Oy, 2020

Jet-Steel Oy valmistaa tuotteita, jotka liittyvät usein kosteiden ilmamassojen liikuttamiseen, lämmöntalteenottoon ja veden poistoon prosessista. Tuotteet valmistetaan aina asiakkaan piirustusten, vaatimusten ja reunaehtojen mukaan. Laskimme yrityksen hiilijalanjäljen GHG Protocol Scope 3- standardin mukaisesti. 

Alvar petin logo

Alvar Pet Oy, 2020

Alvarin missio on minimoida koirien hiilitassunjälki – koska koiran omistamisen ei pitäisi olla valinta ilmastoa vastaan. Laskimme Alvar Petin neljän ensimmäisen koiranruokatuotteen hiilijalanjäljen Product Environmental Footprint Category Rules (PEFCRs) Prepared Pet Food for Cats and Dogs – standardin mukaisesti. 

Takuusäätiön logo

Takuusäätiö, 2019

Mistä elämisen hiilijalanjälki koostuu, ja miten iso se on, kun kuluttaa vain kohtuullisen minimin verran? Toteutimme Takuusätiön ja Marttaliiton Rahat riittää -hankkeelle hiilijalanjälkilaskurin, jonka avulla voidaan karkealla tasolla laskea kohtuullisen minimikulutuksen hiilijalanjälki elämän eri osa-alueilla.

Lue lisää projektista blogistamme.

Everfellsin logo

Everfells, 2019

UseLess rakensi suomalaiselle Everfells-palvelulle työkalun lomamatkojen kasvihuonekaasupäästöjen laskemista sekä päästökompensointia varten. Everfells tekee erilaisten luontoelämysten toteuttamisesta helppoa ja sen visiona on mahdollistaa matkailua joka vähentää kasvihuonekaasuja ilmakehästä.  

Lue lisää projektista blogistamme