Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Meistä oli mukavaa saada UseLess laskemaan kohtuullisen minimikulutuksen hiilijalanjälki elämän eri osa-alueilla. Olimme ilahtuneita ja tyytyväisiä laskennan yksityiskohtaisuudesta sekä asiantuntijoilta saamistamme vastauksista. UseLessin tiimi on erittäin kannustava ja saimme heiltä laskennan tulosten lisäksi hyviä ohjeita niistä viestimiseen. Suosittelemme UseLessia lämpimästi kaikille, jotka kaipaavat paremman tulevaisuuden kehittämiselle omistautuneita asiantuntijoita.

TAKUUSÄÄTIÖ

Yhteistyö UseLessin kanssa oli sujuvaa alusta loppuun saakka. Vahvan elinkaarimallinnuksen asiantuntemuksen lisäksi tiimi oli todella joustava ja asiakaslähtöinen. Pyysimme muutamia iteraatioita tarpeisiimme, mitkä toteuttiin nopeasti – yksikään kysymyksemme tai huolenaiheemme ei ollut heille liian pieni. Saimme lopputuloksena hyvin yksityiskohtaisen laskurin, joka perustuu viimeisimpään tutkittuun tietoon.

EVERFELLS

Referenssit

Maria01 Logo

Maria01, 2020

Maria01 on startupien voittoa tavoittelematon työtila ja yhteisö. UseLess laski Maria01:n hiilijalanjäljen ja tunnisti yhteisölle tehokkaimpia vähennystoimenpiteitä. Lue lisää Maria01:n ympäristövastuullisuustoimista täältä

Clevera osuuskunnan logo

Osuuskunta Clevera, 2020

Osuuskunta Clevera toimii Tiimiakatemian tiloissa Jyväskylässä. Tiimiakatemia on Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrittäjyyden huippuyksikkö – tulevaisuuden tekijöiden ja johtajien kasvua valmentava oppilaitos. Autoimme Osuuskunta Cleveraa asumisen päästöihin liittyvässä projektissa. 

Jet-steelin logo

Jet-Steel Oy, 2020

Jet-Steel Oy valmistaa tuotteita, jotka liittyvät usein kosteiden ilmamassojen liikuttamiseen, lämmöntalteenottoon ja veden poistoon prosessista. Tuotteet valmistetaan aina asiakkaan piirustusten, vaatimusten ja reunaehtojen mukaan. Laskimme yrityksen hiilijalanjäljen GHG Protocol Scope 3- standardin mukaisesti. 

Alvar petin logo

Alvar Pet Oy, 2020

Alvarin missio on minimoida koirien hiilitassunjälki – koska koiran omistamisen ei pitäisi olla valinta ilmastoa vastaan. Laskimme Alvar Petin neljän ensimmäisen koiranruokatuotteen hiilijalanjäljen Product Environmental Footprint Category Rules (PEFCRs) Prepared Pet Food for Cats and Dogs – standardin mukaisesti. 

Takuusäätiön logo

Takuusäätiö, 2019

Mistä elämisen hiilijalanjälki koostuu, ja miten iso se on, kun kuluttaa vain kohtuullisen minimin verran? Toteutimme Takuusätiön ja Marttaliiton Rahat riittää -hankkeelle hiilijalanjälkilaskurin, jonka avulla voidaan karkealla tasolla laskea kohtuullisen minimikulutuksen hiilijalanjälki elämän eri osa-alueilla.

Lue lisää projektista blogistamme.

Everfellsin logo

Everfells, 2019

UseLess rakensi suomalaiselle Everfells-palvelulle työkalun lomamatkojen kasvihuonekaasupäästöjen laskemista sekä päästökompensointia varten. Everfells tekee erilaisten luontoelämysten toteuttamisesta helppoa ja sen visiona on mahdollistaa matkailua joka vähentää kasvihuonekaasuja ilmakehästä.  

Lue lisää projektista blogistamme