Elinkaarimallinnus (LCA) & hiilikädenjälki

Tuotekehitys on merkittävässä osassa ilmasto- ja ympäristövaikutusten vähentämisessä, sillä iso osa tuotteiden ja palveluiden ilmasto- ja ympäristövaikutuksista syntyy jo suunnittelupöydällä. Haluatteko valmistaa aidosti vähähiilisempiä ja ympäristöä vähemmän kuormittavia tuotteita ja palveluita, joilla saavutatte merkittävää kilpailuetua ja jotka vastaavat EU:n kiristyviin sääntelyvaatimuksiin? Tai uskotteko, että tuotteellanne tai palvelullanne voisi olla hiilikädenjälki?

Me autamme ja tuemme teitä tavoitteissanne joustavasti ja organisaationne tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme elinkaarimallinnuksen (LCA) sekä hiilijalanjälki- ja hiilikädenjälkilaskennan lisäksi myös joustavaa sparrailuapua tuote- ja palvelukehityksen tueksi.


SAATTE MEILTÄ YMPÄRISTÖTIETOISEN TUOTE- JA PALVELUSUUNNITTELUN TUEKSI MONIPUOLISIA RATKAISUJA, JOITA OVAT

ELINKAARI-
MALLINNUS- ELI LCA-
LASKELMAT

Teemme luotettavat ja tieteellisiin menetelmiin perustuvat elinkaarimallinnus- eli LCA-laskelmat, joilla voidaan hiilijalanjäljen lisäksi arvioida myös muita ympäristövaikutuksia.

HIILIJALANJÄLKI-
LASKELMAT

Voimme tehdä myös pelkän hiilijalanjälki-
laskelman, minkä avulla ymmärrätte tuotteenne tai palvelunne ilmasto-
vaikutukset ja mikä mahdollistaa myös luotettavien hiilikädenjälkilaskelmien tekemisen.

HIILIKÄDENJÄLKI-
LASKELMAT

Arvioimme tuotteenne tai palvelunne potentiaalisen hiilikädenjäljen, jonka avulla voitte tehdä uskottavia ja kriittisen tarkastelun kestäviä markkinointiväittämiä sekä viestiä luotettavasti ja uskottavasti organisaationne ilmastotoiminnasta.

KONSULTOINTI-
APU

Tarjoamme joustavasti ja tarpeidesi mukaisesti konsultointiapua ilmastonäkökulmien huomioimiseksi tuote- ja palvelukehityksessä.


NELJÄ SYYTÄ VALITA MEIDÄT ILMASTOKUMPPANIKSI TUOTE- JA PALVELUKEHITYKSEEN

  1. Vaikutatte ilmasto- ja ympäristövaikutusten arvioinnilla päästöihin jo ennen niiden syntymistä samalla, kun yrityksille asetettavat päästövähennysvaatimukset tulevat kiristymään.
  2. Olette avullamme mukana luomassa tuotteita ja palveluita, joille on ilmasto- ja ympäristötietoisella markkinalla kasvava kysyntä.
  3. Luotte paremmat mahdollisuudet ansaintaan, sillä asiakkaat ovat valmiita maksamaan enemmän vähähiilisemmistä ja vastuullisesti tuotetuista tuotteista ja palveluista.
  4. Sitoutatte organisaationne työntekijöitä ja muita sidosryhmiä toimimalla aidosti vastuullisesti.

OTA YHTEYTTÄ – AUTAMME ALKUUN!

Calendar by Alice-vector from the Noun Project

Varaa asiantuntijaltamme ilmainen 30 minuutin tapaaminen, jossa kartoitamme hiilijalanjälkilaskennan tarpeenne ja toteutuksen vaatimukset.

Soita asiantuntijallemme. Mikäli emme ennätä vastaamaan, soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Mitja Hokkanen

File by Alice-vector from the Noun Project

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön. Vastaamme viesteihin viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa.

Tiimimme on tukenasi

Asiantuntijoillamme on yhteensä yli 40 vuoden kokemus lukuisista ilmastoon ja yritystoimintaan liittyvistä hankkeista eri toimialoilla, kuten energia, liikkuminen, asuminen, kiinteistöt, ruoantuotanto ja ravintola-ala, tekstiiliteollisuus, kaupanala ja hankinta sekä valmistava teollisuus. 


Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme

Olemme auttaneet sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla operoivia asiakkaitamme ymmärtämään ilmastovaikutuksiaan jo vuodesta 2018 asti!

Tradeka Logo
Restel logo
Takuusäätiön logo
Maria01 Logo
This image has an empty alt attribute; its file name is alvar_logo_500x500.png
Clevera osuuskunnan logo
Jet-steelin logo
This image has an empty alt attribute; its file name is Suomitikas-logo-500x500-3.png