Rekrytointi

Motivoidutko ilmastonmuutoksen vastaisesta toiminnasta, ja haluat rakentaa kestävämpää maailmaa myös omalla työpanoksellasi? Jos olet kiinnostunut ympäristöasioista ja haluat olla mukana kirittämässä yrityksiä ilmastopäästöjen vähentämisessä, meillä saattaa olla töitä juuri sinulle!

Miksi UseLess?

Ylikulutus on vakava uhka planeetallemme. Me uskomme, että muutosta voi vauhdittaa monella tavalla myös alhaalta ylöspäin, ja että vähempi kuluttaminen ei heikennä elämänlaatua – päinvastoin. UseLess on perustettu halusta kannustaa yksilöitä ja yrityksiä kestävämpiin toimintatapoihin.

UseLess on hiilijalanjälkilaskentaan erikoistunut elinkaariarvioinnin asiantuntija. Noudatamme alan parhaita standardeja, viimeisintä tutkittua tietoa ja autamme yrityksiä pienentämään hiilijalanjälkeään ja ymmärtämään ilmastovaikutuksiaan. Palveluihimme kuuluvat standardien mukaiset hiilijalanjälkilaskennat sekä tuotteille, palveluille että yrityksille ja organisaatioille.

Haluatko olla osa yrityksemme taivalta ja kehittää meidän kanssamme ratkaisuja kestävämpään maailmaan? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Avoimet paikat

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia liittymään tiimiimme, voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen careers@useless.fi.