Rekrytointi

Miksi töihin UseLessille?

Motivoidutko ilmastonmuutoksen vastaisesta toiminnasta ja haluat rakentaa kestävämpää maailmaa myös omalla työpanoksellasi? Jos olet kiinnostunut ympäristöasioista ja haluat olla mukana kirittämässä yrityksiä ilmastopäästöjen vähentämisessä, meillä saattaa olla töitä juuri sinulle!

Ylikulutus on vakava uhka koko planeetallemme. Me UseLessilla uskomme, että maailma muuttuu tekemällä eikä kulutuksen vähentämisen tarvitse heikentää elämänlaatua – päinvastoin.

UseLess on alunperin perustettu halusta kannustaa yksilöitä, yrityksiä ja organisaatioita muutoksen tiellä kohti kestävämpiä toimintatapoja. Olemme hiilijalanjälkilaskentaan erikoistunut elinkaariarvioinnin asiantuntijayritys, jonka tarkoituksena on auttaa yrityksiä ja organisaatiota ymmärtämään ilmastovaikutuksiaan ja pienentämään hiilijalanjälkeään. Meillä on yhteensä yli 20 vuoden kokemus hiilijalanjälkilaskennasta, jossa noudatamme aina alan merkittävimpiä standardeja ja viimeisintä tutkittua tietoa.

Haluatko olla osa yrityksemme taivalta ja kehittää kanssamme ratkaisuja kestävämpään maailmaan? Ota ihmeessä yhteyttä ja jutellaan lisää!

careers@useless.fi