Rekrytointi

Motivoidutko ilmastonmuutoksen vastaisesta toiminnasta, ja haluat rakentaa kestävämpää maailmaa myös omalla työpanoksellasi? Jos olet kiinnostunut ympäristöasioista ja haluat olla mukana kirittämässä yrityksiä ilmastopäästöjen vähentämisessä, meillä saattaa olla töitä juuri sinulle!

Miksi UseLess?

Ylikulutus on vakava uhka planeetallemme. Me uskomme, että muutosta voi vauhdittaa monella tavalla myös alhaalta ylöspäin, ja että vähempi kuluttaminen ei heikennä elämänlaatua – päinvastoin. UseLess on perustettu halusta kannustaa yksilöitä ja yrityksiä kestävämpiin toimintatapoihin.

UseLess on hiilijalanjälkilaskentaan erikoistunut elinkaariarvioinnin asiantuntija. Noudatamme alan parhaita standardeja, viimeisintä tutkittua tietoa ja autamme yrityksiä pienentämään hiilijalanjälkeään ja ymmärtämään ilmastovaikutuksiaan. Palveluihimme kuuluvat standardien mukaiset hiilijalanjälkilaskennat sekä tuotteille, palveluille että yrityksille ja organisaatioille.

Haluatko olla osa yrityksemme taivalta ja kehittää meidän kanssamme ratkaisuja kestävämpään maailmaan? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Avoimet paikat

Analyytikko

Etsimme nyt tiimiimme analyytikkoa auttamaan meitä hiilijalanjälkilaskennan toteuttamisessa. Tulet osallistumaan projekteihimme, joissa selvitämme asiakasyritystemme sekä niiden tuotteiden ja palvelujen ilmastovaikutuksia. Emme edellytä aiempaa kokemusta elinkaarimallinnuksesta, mutta odotamme kiinnostusta ympäristö- ja ilmastoasioihin sekä hyvää ongelmanratkaisukykyä.

Työsi on monipuolista ja pääset perehtymään lukuisiin eri toimialoihin sekä niiden erityispiirteisiin yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Osallistut projekteihimme sisältyvään tiedonhankintaan, laskentaan ja tulosten muotoiluun. Työtä voidaan räätälöidä omien mielenkiinnon kohteidesi perusteella ja pääset osalliseksi myös muihin käynnissä oleviin hankkeisiin. Työtehtäviä voidaan räätälöidä myös kokemuksesi perusteella sekä aloittelevalle että kokeneemmalle tekijälle soveltuviksi.

Työpaikan sijainti on Maria 01 -kampuksella Helsingissä. Tarjoamme joustavat etätyöskentelymahdollisuudet ja noudatamme yleistä etätyösuositusta vallitsevissa olosuhteissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen. Odotamme hakijalta sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Hakeminen: Lähetä avoin hakemuksesi sekä ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen careers@useless.fi 16.10.2020 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta saat tarvittaessa Maijalta numerosta 044 216 1611.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia liittymään tiimiimme, voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen careers@useless.fi.